ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έντονος προβληματισμός για Χίλιεμαρκ

Τι συμβαίνει με τον Σουηδό μέσο, ποια τα «θέλω» του Ουζουνίδη.

Έντονος προβληματισμός για Χίλιεμαρκ

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει το ”πράσινο” ρόστερ τη δεδομένη στιγμή, όμως οι συνολικές εμφανίσεις του δεν έχουν ”πιάσει” τα στάνταρ που θα περίμεναν στον Παναθηναϊκό.

Παρά τη δεδομένη ποιότητά του, ο Χίλιεμαρκ δεν έχει φανερώσει το μαχητικό πνεύμα που ζητά από τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν από εδώ και στο εξής στον σύλλογο και θα κληθούν να παλέψουν για την καλύτερη δυνατή πορεία εν μέσω προβλημάτων.

Από το ματς του Περιστερίου και έπειτα, ο Σουηδός μέσος αγωνίζεται κυρίως για 45 λεπτά, ενώ στην Ξάνθη κατέγραψε οκτώ λεπτά συμμετοχής, δείγμα του ότι έχει χάσει ”πόντους” στις επιλογές του Ουζουνίδη. Η εξέλιξη αυτή ορίζει ως επισφαλές το μέλλον του στον σύλλογο, ωστόσο για την περίπτωσή του δεν έχει ληφθεί ως τώρα ουδεμία απόφαση από τον σύλλογο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.