ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Μαραντόνα στόχος του Παναθηναϊκού» (pic)

Ένα σενάριο που θα έμοιαζε με... παραμύθι και είδε το φως της δημοσιότητας πριν από 38 χρόνια!

«Ο Μαραντόνα στόχος του Παναθηναϊκού» (pic)

Ποια σχέση μπορεί να έχει ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε ποτέ η Αργεντινή με τον Παναθηναϊκό; Καμία, θα απαντήσει ο κάθε ένας ο οποίος θα έκανε μια γρήγορη αναζήτηση στο πίσω μέρος του μυαλού του. Κι όμως, το όνομα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δεν ξέφυγε από τα μεταγραφικά ρεπορτάζ μιας άλλης εποχής.

Η ιστοσελίδα sport-retro.gr έφερε στο φως ένα σπάνιο ντοκουμέντο, από την εφημερίδα «Παναθηναϊκά Νέα» και συγκεκριμένα την έκδοση της 5ης Απριλίου του 1980. Στο πρωτοσέλιδο αναγράφει χαρακτηριστικά: «Ο Μαραντόνα στόχος του Παναθηναϊκού», ενώ λίγο πιο κάτω αναφέρει επεξηγηματικά: «Έχουμε σοβαρές πληροφορίες ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γ. Βαρδινογιάννης, θα κλείσει την μεταγραφή του ποδοσφαιρικού φαινομένου αυτού στον σύλλογό μας».

Ωστόσο η επιθυμία της εφημερίδας δεν ευοδώθηκε για τον 21χρονο τότε, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος είχε προλάβει να δομήσει τα πρώτα θεμέλια του μετέπειτα μύθου του ως ποδοσφαιριστής της Αρχεντίνος Τζούνιορς, με καταγεγραμμένες συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών. Λίγους μήνες αργότερα, ο Ντιεγκίτο υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μπόκα Τζούνιορς και μπήκε στον διάβα της εκτόξευσης, προτού προσγειωθεί απότομα από τις καταχρήσεις…

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...