ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς συμφωνία για συμβιβασμό με Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ

Οι «πράσινοι» είναι κοντά στο να επιτύχουν συμβιβασμό με τους τρεις ποδοσφαιριστές και να λάβουν νέα παράταση στις υποθέσεις τους.

Προς συμφωνία για συμβιβασμό με Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ

Οι εκδικάσεις των υποθέσεων του Σεμπάστιαν Λέτο, του Χοσέ Τοτσέ και του Μίκαελ Εσιέν ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την Τετάρτη, ωστόσο όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει την δικαστική οδό.

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως βρίσκονται αρκετά κοντά ώστε να επιτύχουν συμφωνία συμβιβασμού με την τριάδα των πρώην ποδοσφαιριστών τους, προκειμένου να δοθεί νέα αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών τους.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα δώσει στους εν λόγω ποδοσφαιριστές ένα ποσό ως… προκαταβολή για τις δόσεις που τους οφείλονται, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία και ο σύλλογος να πάρει νέα ανάσα μέσω της αναβολής.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.