Ο Παναθηναϊκός έχει τα βλέμματα στραμμένα στο σημερινό Δ.Σ της λίγκας, στο οποίο θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον συνεταιρισμό και αφορούν το τρέχον πρωτάθλημα αλλά και την επόμενη ημέρα.

Το δεύτερο πεδίο είναι εκείνο που αφορά περισσότερο τον Παναθηναϊκό, καθώς στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί η πρόταση αλλαγής της ποινής για τους συλλόγους που δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα γίνει αποδεκτή πρόταση για τη μετατροπή της ποινής που ως τώρα προβλέπει υποβιβασμό των συλλόγων που αδυνατούν να εξασφαλίσουν άδεια, ποντάροντας ότι πλην του Παναθηναϊκού υπάρχουν κι άλλες ομάδες στον συνεταιρισμό που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», η πρόταση του Παναθηναϊκού για αλλαγή της ποινής από υποβιβασμό στην επιβολή οικονομικών/βαθμολογικών κυρώσεων, θα λάβει αποδοχής από τα περισσότερα μέλη της λίγκας, όχι όμως από την πλειοψηφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η πρόταση αλλαγής της ποινής περάσει από τη λίγκα τότε θα προωθηθεί αντίστοιχα στην ΕΠΟ, η οποία έχει τη δικαιοδοσία να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS