ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η μόνη σίγουρη λύση είναι ο Γιαννακόπουλος

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το Athens Alive, αλλά και τα εμπόδια που του βάζουν όποτε ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη σίγουρη λύση είναι ο Γιαννακόπουλος

Μπαίνουμε σε δύο εβδομάδες, που θα φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα τραβήξει μία γραμμή και θα αφήσει την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του πίσω, η θα οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση και σε πολύ χειρότερες στιγμές από αυτές, που ζει τα τελευταία χρόνια. Μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχουμε μία εικόνα, αν το Athens Alive μπορεί να γίνει πραγματικότητα, οπότε και ο Γιαννακόπουλος θα πιέσει, για να πάρει εδώ και τώρα την ΠΑΕ και να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος. Διότι σελίδα θα αλλάξει ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, μόνο αν την πάρει την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι η πιο σίγουρη λύση, διότι ξέρουμε, πόσο τρέλα έχει με τον Παναθηναϊκό, αλλά και διότι ο Δημήτρης και η οικόγενειά του έχουν κρατήσει ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού δημιουργώντας έναν παντοκράτορα στο μπάσκετ.

Αντίθετα οποιαδήποτε άλλη λύση δοθεί για το αύριο της ΠΑΕ, μπορεί να είναι μία ανακούφιση μπροστά στο τραγικό ενδεχόμενο να παραμείνει ο Αλαφούζος, αλλά ποτέ δεν θα νιώσουμε σιγουριά, είτε είναι ο  Πάιροτς, είτε ένας Αμερικάνος, είτε κάποιος άλλος, ότι θα έρθει, για να κάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, διότι θα είναι ξένος, άρα άγνωστος σε εμάς, όπως και άγνωστες οι προθέσεις του.

Πριν λίγες ημέρες είχα πει κάτι στο ραδιόφωνο . Δεν το είπα στην τύχη. Το είπα και το πιστεύω, απλά δεν  έχω αποδείξεις στα χέρια μου, για να το πω με βεβαιότητα. Στις μέχρι τώρα προσπάθειες, που έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος, για να μπει στην ΠΑΕ έχει πέσει σε τοίχο. Δύο φορές τη φετινή χρονιά, αρχικά φάνηκε στο ένα ραντεβού να τα βρίσκει με τον Γιάννη Αλαφούζο και στο επόμενο ραντεβού, που ήταν να κλείσει το deal  ο Αλαφούζος άλλαζε άποψη . Η αίσθησή μου είναι, ότι κάποιος δεν θέλει να μπει ο Γιαννακόπουλος στο ποδόσφαιρο. Το αν αυτός είναι ο Βαρδινογιάννης δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, διότι αποδείξεις δεν έχω, αλλά από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυτό το σενάριο φουντώνει και θα φουντώνει, όσο η οικογένεια Γιαννακόπουλου παρά τις προσπάθειες δεν καταφέρνει να μπει στην ΠΑΕ. Ένα όνειρο του Παύλου Γιαννακόπουλου, που δεν έγινε πραγματικότητα το 1979, όταν μέσα σε ένα βράδυ η ΠΑΕ αντί να περάσει στα δικά του χέρια πέρασε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Από τότε υπήρχε διάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αλλά η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει Και η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι αυτή, που έχει προσφέρει πάρα πολλά- τα περισσότερα μακράν από κάθε άλλον- σε αυτό τον σύλλογο και έχει κάνει την ομάδα μπάσκετ, μία υπερδύναμη στην Ευρώπη με έξι κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ουσία είναι, ότι αυτή εδώ είναι μία από τις πιο ιστορικές στιγμές του συλλόγου. Αν η ομάδα παραμείνει στα χέρια του Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός θα απαξιωθεί και άλλο και θα έχει και πιο κάτω. Αυτό το σενάριο μοιάζει με εφιάλτη και δεν θέλω να πιστέψω, ότι θα συμβεί. Αν η ομάδα περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα ξαναγίνει Παναθηναϊκός. Πολύ απλά, διότι ο Δημήτρης δεν ανέχεται, δεν αντέχει να βλέπει τον Παναθηναϊκό δεύτερο. Τον θέλει πρώτο παντού. Σίγουρα θα κάνει λάθη στην αρχή, όπως έχουν κάνει όλοι, όσοι έχουν μπει στο ποδόσφαιρο, αλλά γρήγορα θα μάθει και ο Παναθηναϊκός θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα και θα επανέλθει και στην Ευρώπη, αφού ξεπεράσει την ποινή του αποκλεισμού ενός έτους. Αν δεν προχωρήσει το Athens Alive και την ομάδα την πάρει ο Πάιροτς, η κάποιος άλλος ξένος κανείς δεν ξέρει αν θα πετύχει, διότι θα λειτουργήσει περισσότερο επαγγελματικά, παρά συναισθηματικά. Και εκτός αυτού θα συνεχίζει να αιωρείται το σενάριο, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει φύγει από την ΠΑΕ, απλά αλλάζουν οι διαχειριστές. Κάτι, που θα τελειώσει μία και καλή ΜΟΝΟ αν η ΠΑΕ περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αν θέλει, λοιπόν, ο Τσίπρας να έχει να λέει, ότι βοήθησε στο να δοθεί λύση για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδα, που οδηγείται μαθηματικά στην καταστροφή, τότε πρέπει να κάνει τα πάντα από σήμερα και μετά, για να γίνει πραγματικότητα το Athens Alive και στην συνέχεια να έχουμε την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...