ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανή η επιστροφή Δώνη στην ενδεκάδα

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο επιστροφής του Χρήστου Δώνη στην ενδεκάδα για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Πιθανή η επιστροφή Δώνη στην ενδεκάδα

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Κάτσε, ίσως επαναφέρουν τον Χρήστο Δώνη στην ενδεκάδα του τριφυλλιού.

Ο νεαρός μέσος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Κάτσε μπορεί να μην προλάβει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και η προτίμηση του Γιώργου Δώνη για την τοποθέτηση ενός περισσότερο δημιουργικού παίκτη στον άξονα, αυξάνουν τις πιθανότητες για την επιλογή του 22χρονου μέσου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.