CREATE IMAGE Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Πρόκριση στον τελικό για το τριφύλλι

Βόλεϊ: Πρόκριση στον τελικό για το τριφύλλι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-2 σετ του Ηρακλή στον ημιτελικό του φιλικού τουρνουά της Πάτρας.

Δυναμική είναι η παρουσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο φιλικό τουρνουά της Πάτρας «Γ. Κοζής», το οποίο διοργανώνει η ΕΑ Πατρών.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2 σετ του Ηρακλή (22-25, 25-22, 12-25, 25-17, 15-7) στον ημιτελικό του τουρνουά και πήραν την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού ΕΑ Πατρών – Κηφισιά.

Για τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Γιορντάνοφ, πετυχαίνοντας 27 πόντους, με τον Ράπτη να έχει 14, τον Ανδρεόπουλο 11 και τον Πελεκούδα με 10. Ο Σωτήρης Πανταλέων σημείωσε 8, ο Άξελ Γιάκομπσεν 5 και ο Πεντίδης 1.

Ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε σχετικά:

«Είμαι για δεύτερη φορά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Παίξαμε κόντρα σε έναν σκληρό και έμπειρο αντίπαλο και δείξαμε και πάλι καλά στοιχεία».

Έφυγε με το διπλό από την ΑΕΚ
POPULAR NOW Έφυγε με το διπλό από την ΑΕΚ
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απόρρητο