ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Καμπετσής: «Κύπελλο και πεντάδα»

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν αλλά και τη στήριξη που λαμβάνουν από τους οπαδούς.

Καμπετσής: «Κύπελλο και πεντάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Καμπετσή στη Live Sport:

Για την απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό: «Ήταν δύσκολη επιλογή για μένα και το σκέφτηκα αρκετά προτού αποφασίσω. Αλλά δεν είχα αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει αρκετά καλά. Παρότι είχαμε το -6 στην αρχή της σεζόν φαινόταν ότι φτιάχναμε κάτι καλό. Νομίζω ότι απλώς έπρεπε να το πιστέψουμε, κάτι που κάναμε. Εχουμε πάει καλά μέχρι τώρα, μπορούμε και καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε αυτά που θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εννοείται ότι το Κύπελλο είναι πιο βατός στόχος σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι η ευκαιρία μας για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα σίγουρα θα είμαστε στην πεντάδα στο τέλος της σεζόν, αν δεν είχαμε το -6 ίσως να βάζαμε λίγο πιο ψηλά τον πήχη, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Να μπούμε στην πεντάδα και θα δούμε τα υπόλοιπα, αναλόγως πώς θα έρθουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω και αν τα καταφέρουμε, έχει καλώς».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως έχουν κερδίσει τον κόσμο: «Είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα να έχει συμπαράσταση του κόσμου της. Το έζησα στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ και είναι απίστευτο συναίσθημα. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τους οπαδούς μας και προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας. Με τις νίκες θα τους πείσουμε να έρχονται στις εξέδρες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.