ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστροφή στις ρίζες για Καλάθη: Πήγε εκεί… όπου ξεκίνησαν όλα! (pic)

Η φωτογραφία του Νικ Καλάθη από την επίσκεψή του στις ρίζες του.

Επιστροφή στις ρίζες για Καλάθη: Πήγε εκεί... όπου ξεκίνησαν όλα! (pic)

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις ρίζες του, ήταν για τον Νικ Καλάθη η μετάβαση της «πράσινης» αποστολής στη Λήμνο για το ματς με τον Ήφαιστο.

Ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επισκέφθηκε το χωριό όπου γεννήθηκε ο παππούς του (Λύχνα), εκεί απ’ «όπου ξεκίνησαν όλα», όπως αναφέρει ο ίδιος. Τη δεκαετία του ’20, ο παππούς του πήρε την απόφαση να αφήσει τη Λήμνο, μεταβαίνοντας στις ΗΠΑ, όπου δημιούργησε την οικογένειά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.