ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ρεαλιστής Δώνης και ο Ινσούα που είναι στους δύο καλύτερους μπακ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης και κάνει ξεχωριστή αναφορά στον εξαιρετικό Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης και κάνει ξεχωριστή αναφορά στον εξαιρετικό Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ρεαλιστής στην συνέντευξη, που παραχώρησε στην ΕΡΤ και είπε τα πράγματα, ως έχουν . Τόνισε, ότι για να βελτιωθεί η ομάδα πρέπει να γίνει πώληση παίκτη, ώστε από τα χρήματα, που θα πάρει ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές και να καλύψει και το κενό του παίκτη, που θα φύγει και τα κενά σε άλλες θέσεις. Ο Δώνης ξέρει, ότι το μπάτζετ θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο, για αυτό και είπε και για πώληση και για εξοικονόμηση χρημάτων από πιθανή αποχώρηση παικτών, που δεν υπολογίζει. Ετσι ώστε με τα χρήματα αυτά, να φέρει παίκτες, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ο Δώνης είπε, ότι πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση και για αυτό τον λόγο και τη νέα περίοδο η ομάδα δεν θα έχει παραπάνω στόχους από τους φετινούς. Θα είναι στο επίπεδο Ατρομήτου και Αρη, όπως είπε, αλλά δεν θα μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας. Ο Δώνης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, όπως έκανε στον πρώτο γύρο και να μην στέκεται στο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, με στόχο να ξεπεράσει την δύσκολη περίοδο και να γίνει σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός, που όλοι –και ο ίδιος- θέλουν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος. Μπορεί, όσα είπε να μην άρεσαν στον κόσμο της ομάδας, αλλά είπε την αλήθεια . Και αυτό μετράει, για έναν κόσμο, που έχει βαρεθεί να ακούει ψέματα, από διοικητικούς τα τελευταία δύο χρόνια και από τον Αλαφούζο, που ακόμα περιμένει τον Παιρόζ να έρθει! Ο Δώνης θέλει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, έτσι τον έχει μάθει, αλλά ξέρει, ότι αν δεν μηδενίσουν τα χρέη, αυτό δεν μπορεί να γίνει.  Γι αυτό και ξεκάθαρα είπε, ότι ο πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση.

Ο Δώνης, που είδε την ομάδα του να κερδίζει με 2-0 εύκολα τον Αρη, που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι το ΟΑΚΑ. Και η νίκη ήρθε με πρωταγωνιστές δύο αμυντικούς. Ο στόπερ Οικονόμου και ο αριστερός μπακ Ινσούα ήταν οι καλύτεροι. Ο Ινσούα έβαλε γκολάρα. Τέτοια εποχή πέρυσι περίμενε να τελειώσει η σεζόν και να φύγει. Θα είχε φύγει τον Γενάρη του 2018, αν ο Ουζουνίδης δεν… τσακωνόταν με τον Αλαφούζο, ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα, την στιγμή, που ο μεγαλομέτοχος ήθελε να φύγει και ο Ινσούα και όλοι οι ξένοι τον Γενάρη, για να πέσει πολύ το μπάτζετ. Και το καλοκαίρι ήθελε ο Ινσούα να φύγει. Τότε τον έπεισαν ο Δώνης και ο Νταμπίζας να μείνει, αφού ο Αργεντίνος φοβόταν, ότι και φέτος θα υπάρχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα σε σχέση με πέρυσι. Τελικά ότι του είπαν Νταμπίζας, Δώνης εφαρμόστηκε και πλέον ο Ινσούα έχει δεθεί με την ομάδα και θέλει να μείνει. Και είναι από τους παίκτες, που γουστάρει πολύ ο κόσμος, διότι πέρα από όλα τα άλλα κάνει και κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ινσούα είναι στους δύο καλύτερους μπακ του πρωταθλήματος. Καλύτερος από τον Χουλτ, καλύτερος από τον Κούτρη, μαζί με τον Βιειρίνια είναι τα κορυφαία αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Και αμυντικά και επιθετικά και το κυριότερο; Δεν βγάζει τραυματισμούς. Μακάρι να μείνει για χρόνια στον Παναθηναϊκό..

HIGHLIGHTS

READ MORE

close