ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ρεαλιστής Δώνης και ο Ινσούα που είναι στους δύο καλύτερους μπακ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης και κάνει ξεχωριστή αναφορά στον εξαιρετικό Εμάνουελ Ινσούα.

Ο ρεαλιστής Δώνης και ο Ινσούα που είναι στους δύο καλύτερους μπακ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης και κάνει ξεχωριστή αναφορά στον εξαιρετικό Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ρεαλιστής στην συνέντευξη, που παραχώρησε στην ΕΡΤ και είπε τα πράγματα, ως έχουν . Τόνισε, ότι για να βελτιωθεί η ομάδα πρέπει να γίνει πώληση παίκτη, ώστε από τα χρήματα, που θα πάρει ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές και να καλύψει και το κενό του παίκτη, που θα φύγει και τα κενά σε άλλες θέσεις. Ο Δώνης ξέρει, ότι το μπάτζετ θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο, για αυτό και είπε και για πώληση και για εξοικονόμηση χρημάτων από πιθανή αποχώρηση παικτών, που δεν υπολογίζει. Ετσι ώστε με τα χρήματα αυτά, να φέρει παίκτες, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ο Δώνης είπε, ότι πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση και για αυτό τον λόγο και τη νέα περίοδο η ομάδα δεν θα έχει παραπάνω στόχους από τους φετινούς. Θα είναι στο επίπεδο Ατρομήτου και Αρη, όπως είπε, αλλά δεν θα μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας. Ο Δώνης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, όπως έκανε στον πρώτο γύρο και να μην στέκεται στο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, με στόχο να ξεπεράσει την δύσκολη περίοδο και να γίνει σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός, που όλοι –και ο ίδιος- θέλουν.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος. Μπορεί, όσα είπε να μην άρεσαν στον κόσμο της ομάδας, αλλά είπε την αλήθεια . Και αυτό μετράει, για έναν κόσμο, που έχει βαρεθεί να ακούει ψέματα, από διοικητικούς τα τελευταία δύο χρόνια και από τον Αλαφούζο, που ακόμα περιμένει τον Παιρόζ να έρθει! Ο Δώνης θέλει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, έτσι τον έχει μάθει, αλλά ξέρει, ότι αν δεν μηδενίσουν τα χρέη, αυτό δεν μπορεί να γίνει.  Γι αυτό και ξεκάθαρα είπε, ότι ο πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση.

Ο Δώνης, που είδε την ομάδα του να κερδίζει με 2-0 εύκολα τον Αρη, που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι το ΟΑΚΑ. Και η νίκη ήρθε με πρωταγωνιστές δύο αμυντικούς. Ο στόπερ Οικονόμου και ο αριστερός μπακ Ινσούα ήταν οι καλύτεροι. Ο Ινσούα έβαλε γκολάρα. Τέτοια εποχή πέρυσι περίμενε να τελειώσει η σεζόν και να φύγει. Θα είχε φύγει τον Γενάρη του 2018, αν ο Ουζουνίδης δεν… τσακωνόταν με τον Αλαφούζο, ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα, την στιγμή, που ο μεγαλομέτοχος ήθελε να φύγει και ο Ινσούα και όλοι οι ξένοι τον Γενάρη, για να πέσει πολύ το μπάτζετ. Και το καλοκαίρι ήθελε ο Ινσούα να φύγει. Τότε τον έπεισαν ο Δώνης και ο Νταμπίζας να μείνει, αφού ο Αργεντίνος φοβόταν, ότι και φέτος θα υπάρχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα σε σχέση με πέρυσι. Τελικά ότι του είπαν Νταμπίζας, Δώνης εφαρμόστηκε και πλέον ο Ινσούα έχει δεθεί με την ομάδα και θέλει να μείνει. Και είναι από τους παίκτες, που γουστάρει πολύ ο κόσμος, διότι πέρα από όλα τα άλλα κάνει και κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ινσούα είναι στους δύο καλύτερους μπακ του πρωταθλήματος. Καλύτερος από τον Χουλτ, καλύτερος από τον Κούτρη, μαζί με τον Βιειρίνια είναι τα κορυφαία αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Και αμυντικά και επιθετικά και το κυριότερο; Δεν βγάζει τραυματισμούς. Μακάρι να μείνει για χρόνια στον Παναθηναϊκό..

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.