ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Για την πρόκριση στην “καυτή” Κυψέλη!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (17:00) την Κηφισιά στην κατάμεστη Κυψέλη και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της volley league.

Για την πρόκριση στην

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (17:00) την Κηφισιά στην κατάμεστη Κυψέλη και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της volley league.

Η σειρά των παιχνιδιών είναι στο 1-1, με τους “πράσινους” να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα. Σήμερα, το κλειστό της Κυψέλης θα… βράζει από τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί και η ομάδα θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-1 και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα δοθεί μια μεγάλη μάχη, προκειμένου το “τριφύλλι” να περάσει στους “4” για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.