ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: “Θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη”

Το ιδιαίτερο σχόλιο του Αργύρη Πεδουλάκη για το συναπάντημα του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Πεδουλάκης:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης χρησιμοποίησε μια μεταφορά για να σχολιάσει τη συνάντηση με την άλλοτε ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς του Περιστερίου είπε τα εξής μετά τη νίκη πρόκριση επί του Ηφαίστου:

«Μην είμαστε παράλογοι. Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά. Τώρα είναι πλέι οφ. Μην ξεγελιόμαστε. Και εμείς δεν καβαλάμε το καλάμι. Η νοοτροπία των ομάδων αυτών αυτή είναι. Τώρα ξεκινάνε. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν αυτό το πράγμα. Θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη. Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...