ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Μπεργκ και Ντενιζλίσπορ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Ντενιζλίσπορ θέλει να κάνει δικό της τον Μάρκους Μπεργκ.

Σενάριο για Μπεργκ και Ντενιζλίσπορ

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλον συλλόγων, πέρα από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία η Ντενιζλίσπορ φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Σουηδό επιθετικό.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας, Αλί Τσετίν ανέφερε σε δηλώσεις του: α κάνουμε μεταγραφές top παικτών που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο». Στηριζόμενη σ΄ αυτή τη δήλωση η τουρκική ιστοσελίδα αποκάλυψε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Μπεργκ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι από τους βασικούς μνηστήρες, με τον Σουηδό βέβαια να έχει υψηλό κασέ, γεγονός που δυσκολεύει την μετακίνηση του στον αιώνιο αντίπαλο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.