ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: “Πιστεύω ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο”

Ο Νικ Καλάθης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας.

Καλάθης:

Ο Νικ Καλάθης πιστεύει ότι η υπόθεση Ρικ Πιτίνο θα έχει… αίσιο τέλος και ο Αμερικανός κοουτς θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηγέτη του τριφυλλιού στην “Πράσινη”:

Για τον τίτλο: «Για εμάς το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας, τον πρόεδρο και σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού μας είδαν ήταν κάτι πολύ σπουδαίο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα είχαμε απέναντί μας, στόχος μας εξαρχής ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο και τα καταφέραμε».

Για τον Πιτίνο: «Είναι τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να τον πείσει να έρθει εδώ και ο Πιτίνο με τη σειρά του έκανε πολλά για την ομάδα».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα μείνει ο Πιτίνο: «Νομίζω ότι θα μείνει, έτσι πιστεύω. Αγαπάει το σύλλογο, τον κόσμο, τα μέλη της ομάδας, τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που εμπνέει σεβασμό και ο Πιτίνο νιώθει τιμή που κάθεται στον πάγκο του».

Για τη Euroleague: «Σίγουρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε στο Final Four».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...