ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία εξέλιξη -προς το παρόν- με Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μεν να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ινσούα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του.

Καμία εξέλιξη -προς το παρόν- με Ινσούα | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε διαδικασία διατήρησης των παικτών οι οποίοι ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και που οι Δώνης – Νταμπίζας θεωρούν ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα και τα επόμενα χρόνια. Η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα είναι μια από αυτές που εντάσσονται στον προγραμματισμό του τριφυλλιού, ωστόσο για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη εξέλιξη στο θέμα του.

Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου
Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου 21.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει υπάρξει επίσημη επαφή μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς Ινσούα για την επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας, η οποία λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μεν ενημερώσει τον εκπρόσωπο του Αργεντινού μπακ για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού, όμως προς το παρόν το θέμα έχει μείνει εκεί.

Για την ώρα, οι “πράσινοι” έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν θετικά την υπόθεση Μπουζούκη και να προχωρήσουν το θέμα Χατζηγιοβάνη. Όσο για τον Ινσούα; Φαντάζει πιθανό το να γίνουν οι πρώτες επίσημες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο εντός του επόμενου μήνα, μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close