ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής – Προσπάθησε να κλέψει κινητό τηλέφωνο

Για απόπειρα κλοπής κινητού τηλεφώνου συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 57χρονος γνωστός πρώην παρουσιαστής, μαζί με έναν 45χρονο συνεργό του.

Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής - Προσπάθησε να κλέψει κινητό τηλέφωνο

Για απόπειρα κλοπής κινητού τηλεφώνου συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 57χρονος γνωστός πρώην παρουσιαστής, μαζί με έναν 45χρονο συνεργό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 57χρονος που οδηγούσε μια μηχανή, με συνεπιβάτη έναν 45χρονο άνδρα, σταμάτησε σε στάση λεωφορείου στη Βασ. Αμαλίας και τότε προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε στη στάση λεωφορείου.

Η νεαρή αντέδρασε και πολίτες που ήταν στο σημείο ακινητοποίησαν τους δύο άνδρες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τους δύο άνδρες, που κρατήθηκαν στο Α.Τ. Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.