ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης

Ο λόγος για τον οποίον δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Ξάνθη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στο τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στο σημερινό ματς του ΟΑΚΑ δεν αγωνίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με τον Γιώργο Δώνη να τοποθετεί τους Κολοβό και Χατζηθεοδωρίδη στα “φτερά”.

Η απουσία του Χατζηγιοβάνη δεν είχε να κάνει με λόγους τακτικής, αλλά τραυματισμού. Ο εξτρέμ των πρασίνων αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από το ματς, με τη διάγνωση του ιατρικού team της ομάδας να αναφέρει ότι υπέστη φλεγμονή, γεγονός που δεν επέτρεψε στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιήσει στην πρόβα τζενεράλε του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.