ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζόνσον: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ”

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε για την απόφασή του να ντυθεί στα πράσινα και για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Τζόνσον:

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε για την απόφασή του να ντυθεί στα πράσινα και για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωριστώ με τους νέους συμπαίκτες μου για να φτάσουμε στους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αποκτήσουμε χημεία.

Νομίζω μπορώ να παίξω καλή άμυνα και γενικά να προσφέρω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Όσον αφορά το Final Four, μπορώ να πω ότι γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας, είναι τιμή μου που είμαι σε αυτό τον σύλλογο και ξέρω ότι αυτός είναι ο στόχος μας και θα κάνω τα πάντα με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε. Η πίεση είναι μεγάλη αλλά θα τα καταφέρουμε» σχολίασε ο Τζόνσον.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.