ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλές εμφανίσεις από τα «πράσινα» σπαθιά

Θετική παρουσία για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού σε αγώνες που έγιναν στα Ιωάννινα και στο ΟΑΚΑ.

Καλές εμφανίσεις από τα «πράσινα» σπαθιά

Θετική παρουσία για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού σε αγώνες που έγιναν στα Ιωάννινα και στο ΟΑΚΑ.

Στο κύπελλο εφήβων «Χρήστος Ζαλοκώστας» ο Παντελής Καραγιάννης πήρε την ένατη θέση και ο Γιώργος Κουτελόπουλος  ήταν 36η θέση στην κατηγορία  U17.

Σε ότι αφορά το κύπελλο ξίφους ασκήσεως στο ΟΑΚΑ  τα  πλασαρίσματα για τις αθλήτριες του ΠΑΟ ήταν τα εξής: 9η Χριστίνα Κάζαγλη, 12η Κωνσταντίνα Σαίτάνη, 13η Ρωμυλίνα Κάζαγλη, 18η Χαριτίνη Σέψα, 22η Μαρία Κάζαγλη23ηΣοφία Ιωάννου και 26η Δέσποινα Πετράκη .

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τα αγόρια ο Απόστολος Λέων πήρε την 39η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.