ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτός είναι ο Big Papa!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με τη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Εφές Αναντολού έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απ' όσα μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά.

Αυτός είναι ο Big Papa!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με τη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Εφές Αναντολού έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απ’ όσα μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά.

O Big Papa επέστρεψε στη δράση και με την απόδοσή του χθες στο ΟΑΚΑ, συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου το τριφύλλι να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην τουρκική ομάδα. Ο νεαρός σέντερ… άργησε να κάνει την εμφάνισή του στο παρκέ, αλλά το έκανε με… θόρυβο κι αυτό είναι μόνο καλό νέο ενόψει της συνέχειας.

Από το 25ο λεπτό και μετά, ο Παπαγιάννης ήταν εντυπωσιακός και σκέπασε τα καλάθια. Σημείωσε 10 πόντους, είχε 7 ριμπάουντ και ένα κόψιμο. Το ζητούμενο γι αυτόν είναι η διάρκεια και το πάθος σε κάθε ματς. Τα στοιχεία και το ταλέντο τα διαθέτει. Μένει να τα βγάλει όλα στο γήπεδο σε κάθε ματς στην Ευρωλίγκα!

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 28.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.