ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου «Προφανώς κάτι πάει λάθος»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

Παπαπέτρου «Προφανώς κάτι πάει λάθος»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

ο φόργουορντ των «πράσινων» είπε στην κάμερα της NOVA: «Τα προσωπικά ρεκόρ είναι ωραία, αλλά όταν δεν κερδίζεις… Έφταιγαν αρκετά πράγματα. Παίζει ρόλο το πώς μπαίνουμε στο παιχνίδι. Με τον Προμηθέα κυνηγούσαμε στο σκορ σε όλη τη διάρκεια. Αυτά δεν αδικούν την προσπάθεια της άλλης ομάδας, αλλά αυτό έχει να κάνει με εμάς. Είναι δύσκολο να μιλάς για τακτικές και πλάνο. Όταν δέχεσαι 62 πόντους σε 21 λεπτά θα έπρεπε να είναι χειρότερα. Δεχτήκαμε πολλά πολύ εύκολα καλάθια είτε λόγω συγκέντρωσης, είτε για άλλους λόγους.

Είναι πολλά τα ματς που είχαμε την μπάλα στο τέλος και δεν κερδίσαμε. Όταν γίνεται συνήθεια κάτι πάει λάθος. Προφανώς κάτι κάνουμε λάθος. Πιστεύω πως το ματς δεν πρέπει να φτάνει εκεί. Οταν φτάνει εκεί στρίβεις το κέρμα. Πρέπει να συγχαρούμε και τους αντιπάλους που έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθειά μας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι κουραστικό και δύσκολο. Το ξεχνάς εκείνη την ώρα, αλλά το νιώθεις μετά το ματς. Προφανώς θες να παίξεις όσο μπορείς εκείνη την ώρα, αλλά το νιώθεις μετά το τέλος του αγώνα. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...