ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαπέτρου: Ο σουτέρ που κάνει την διαφορά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει εξελιχθεί σ΄ έναν σουτέρ για τον Παναθηναϊκό, που ουκ ολίγες φορές φέτος έχει βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά.

Παπαπέτρου: Ο σουτέρ που κάνει την διαφορά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί τον πιο αξιόπιστο σουτέρ του Παναθηναϊκού στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας. Όσο και παράλογο να σας ακούγεται είναι αλήθεια. Ποιος θα έλεγε πριν από την έναρξη της σεζόν ότι ο Ιωάννης θα ήταν πιο εύστοχος από τον Φριντέτ και θα τον πίστευε; Κανείς! Ποιος θα έλεγε ότι θα είναι ο πιο εύστοχος πράσινος από τα 6,75 και θα τον πίστευε; Πάλι κανείς!

Ο Παπαπέτρου έχει δουλέψει πολύ το σουτ του και τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα. Στα πρώτα τρία ματς της σεζόν ο Ιωάννης είχε 0/8 τρίποντα. Έκτοτε άρχισε να… βρίσκει το χέρι του και να έχει από την 4η έως και την 10η αγωνιστική 16/28 τρίποντα! Δηλαδή ποσοστό ευστοχίας που εκτοξεύεται στο 57,1%!

Την ίδια στιγμή Τζίμερ Φριντέτ έχει 15/41 τρίποντα και ποσοστό 36,6%, ο (επίσης βελτιωμένος) Νικ Καλάθης 15/34 τρίποντα και ποσοστό 44,1%, ο Ντεσόν Τόμας 14/36 τρίποντα και ποσοστό 38,9%, ο Ταϊρίς Ράις 11/26 τρίποντα και ποσοστό 42,3%.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς την απίθανη βελτίωση του Ιωάννη, ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να βρεθεί στο πλευρό του Καλάθη και να οδηγήσει ψηλά τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.