Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί τον πιο αξιόπιστο σουτέρ του Παναθηναϊκού στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας. Όσο και παράλογο να σας ακούγεται είναι αλήθεια. Ποιος θα έλεγε πριν από την έναρξη της σεζόν ότι ο Ιωάννης θα ήταν πιο εύστοχος από τον Φριντέτ και θα τον πίστευε; Κανείς! Ποιος θα έλεγε ότι θα είναι ο πιο εύστοχος πράσινος από τα 6,75 και θα τον πίστευε; Πάλι κανείς!

Ο Παπαπέτρου έχει δουλέψει πολύ το σουτ του και τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα. Στα πρώτα τρία ματς της σεζόν ο Ιωάννης είχε 0/8 τρίποντα. Έκτοτε άρχισε να… βρίσκει το χέρι του και να έχει από την 4η έως και την 10η αγωνιστική 16/28 τρίποντα! Δηλαδή ποσοστό ευστοχίας που εκτοξεύεται στο 57,1%!

Την ίδια στιγμή Τζίμερ Φριντέτ έχει 15/41 τρίποντα και ποσοστό 36,6%, ο (επίσης βελτιωμένος) Νικ Καλάθης 15/34 τρίποντα και ποσοστό 44,1%, ο Ντεσόν Τόμας 14/36 τρίποντα και ποσοστό 38,9%, ο Ταϊρίς Ράις 11/26 τρίποντα και ποσοστό 42,3%.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς την απίθανη βελτίωση του Ιωάννη, ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να βρεθεί στο πλευρό του Καλάθη και να οδηγήσει ψηλά τον Παναθηναϊκό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου