ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «πράσινα» παιδικά χαμόγελα (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια υπέροχη εκδήλωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τα «πράσινα» παιδικά χαμόγελα (Pics)

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε μια υπέροχη εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Η πράσινη ΠΑΕ είχε φροντίσει να διαμορφώσει τον χώρο κατάλληλα με αρκετές δραστηριότητες (όπως facepanting, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, Jenga και πολλά ακόμα) για τους μικρούς φίλους της ομάδας που επέλεξαν να περάσουν εκεί αυτό το μεσημέρι Κυριακής.

Φυσικά όλα τα παιδάκια περίμεναν με αγωνία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όταν αυτοί έκαναν την εμφάνισή τους έγινε ένας μικρός… χαμός!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...