ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καρλίτος: «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ – δεν ήθελα να ακούσω για άλλες ομάδες»

Σίγουρος για την επιλογή του, εμφανίστηκε ο Καρλίτος στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.

Καρλίτος: «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ - δεν ήθελα να ακούσω για άλλες ομάδες»

Σίγουρος για την επιλογή του, εμφανίστηκε ο Καρλίτος στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για την κουβέντα που είχε με τον Τσάβι Ρόκα, αλλά και το γεγονός πως για ένα εξάμηνο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε επίσημη αθλητική δραστηριότητα με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρλίτος κατά την άφιξή του στην Αθήνα:

Για την κουβέντα που έκανε με τον Τσάβι Ρόκα, τις εντυπώσεις του για τον Παναθηναϊκό κι όσα του μετέφερε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού»: 

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχαμε μία πολύ σύντομη συζήτηση για το θέμα αυτό με τον κ. Τσάβι Ρόκα. Για μένα ήταν πολύ απλό, ήταν πολύ εύκολο. Όταν ο Τσάβι άρχισε να μου μιλάει για την ομάδα, για το πρότζεκτ και για τα μελλοντικά πλάνα, επικοινώνησα αμέσως με τον ατζέντη μου και του είπα «άρχισε να κάνεις σε παρακαλώ ότι χρειάζεται για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο, για άλλες ομάδες». Όπως σας είπα όλα ήταν πολύ εύκολα για μένα. Είμαι πολύ ειλικρινής τύπος και όλο αυτό που νιώθω ήταν αληθινό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ήταν… απλό».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «μεγαλώσει» και πάλι και χρειάζεται παίκτες τέτοιας ποιότητας:

«Όλα αυτά ξεκινούν πάντα με ένα πρώτο… βήμα. Πιστεύω ότι στο κλαμπ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Τσάβι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι παίκτες θα χρειαστεί ο σύλλογος. Όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο κόσμος μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Με όλα τα παραπάνω, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το αν θα είναι δύσκολο για τον ίδιο το γεγονός ότι θα χρειαστεί να μείνει 6 μήνες «ανενεργός»: 

«Ναι, για μένα είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά θα προσπαθήσω να μετατρέψω όλο αυτό, σε κάτι θετικό. Θα έχω χρόνο για να προσαρμοστώ απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις για να προετοιμαστώ σωστά για την επόμενη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...