ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μήτογλου στο Panathinaikos24.gr: “Ένα διπλό σε δύσκολη έδρα”

Ο Ντίνος Μήτογλου μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, θέτει τους στόχους για τη δύσκολη συνέχεια και αναφέρεται στη δική του απόδοση.

Μήτογλου στο Panathinaikos24.gr:

Ο Ντίνος Μήτογλου μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, θέτει τους στόχους για τη δύσκολη συνέχεια και αναφέρεται στη δική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στο panathinaikos24.gr:

Για το γεγονός πως η ομάδα χάνει εύκολα διαφορές: «Αυτό που συμβαίνει οφείλεται και στην κούραση που έχουμε από τα συνεχόμενα ματς. Με τη Ζενίτ είδαμε στο ημίχρονο ότι κάναμε και πολλά λάθη που για επίπεδο Παναθηναϊκού δεν δικαιολογούνται. Όμως τώρα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία, έχουμε ένα πολύ μεγάλο κενό μέχρι το επόμενο ματς και πρέπει όταν επιστρέψουμε στις προπονήσεις να το εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε πάνω στα σημεία που δυσκολευόμαστε».

Για τα ματς που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα: «Αυτό που έχουμε πει όλοι στην ομάδα από τον κύριο Πιτίνο μέχρι και μεταξύ μας οι παίκτες είναι ότι πρέπει να πάρουμε ένα διπλό σε δύσκολη έδρα. Αυτό θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του αγωνιστική εικόνα τη φετινή σεζόν: «Κάθε φορά που μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής μου προσπαθώ να προσφέρω όλο και περισσότερα πράγματα. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Υπάρχουν ματς όπως αυτό με τη Ζενίτ που δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα, αλλά ξέρω τις αδυναμίες που και με το τεχνικό σταφ, δουλεύω πάνω σε αυτές για να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος όταν με την απόδοσή μου ικανοποιώ τον Κο Πιτίνο γιατί είναι πολύ δίκαιος και ξέρει πως να αξιοποιεί όλη την ομάδα».

Για το κενό που υπάρχει μέχρι το επόμενο ματς: «Όπως σας είπα, θα πρέπει όλοι να το εκμεταλλευτούμε όπως πρέπει για όφελος της ομάδας. Θα πρέπει να αδειάσει το μυαλό μας να ξεκουράσουμε τους εαυτούς μας σωματικά και να επιστρέψουμε δυναμικά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να φτάσουμε στη βαθμολογία όσο ψηλότερα γίνεται και για τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.