ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς για τη δυναμική τους παρουσία» (Pic)

Μήνυμα με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα από τον Φεντερίκο Μακέντα.

Μακέντα: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς για τη δυναμική τους παρουσία» (Pic)

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι για την ομάδα του και μετά το φινάλε της αναμέτρησης έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα.

Ο Ιταλός φορ ευχαρίστησε τον κόσμο και όπως τόνισε η δυναμική τους παρουσία, έκαναν την ομάδα να αισθάνεται πως παίζει στην έδρα της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιταλού φορ:

«Σκληρό παιχνίδι. Ήταν ατυχία που δεν το κερδίσαμε στο τέλος. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ταξίδεψαν. Μας έκαναν να νιώθουμε σα να παίζουμε στο σπίτι μας».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...