ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει ως έχει ο Παναθηναϊκός – Δηλώθηκε ο Αθηναίου

Δεν προχώρησε σε μεταγραφή ο Παναθηναϊκός.

Συνεχίζει ως έχει ο Παναθηναϊκός - Δηλώθηκε ο Αθηναίου

Μεταγραφές τέλος για την Ευρωλίγκα, καθώς πέρασε η χρονική προθεσμία για τις ομάδες που συμμετέχουν.

Η διοργανώτρια αρχή είχε δώσει προθεσμία στις ομάδες για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους ως και σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πραγματοποίησε κάποια προσθήκη στο ρόστερ του, παρόλο που είχε βγει στην αγορά προς αναζήτηση παίκτη που θα έπαιζε κυρίως στη θέση «5». Έτσι οι «πράσινοι» συνεχίζουν με το ίδιο ρόστερ πέρα από την ένταξη σ’ αυτό του Γιάννη Αθηναίου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνα γκαρντ που στάθηκε άτυχος το περασμένο καλοκαίρι καθώς έμεινε εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού, δηλώθηκε από τους «πράσινους», με τον Ρικ Πιτίνο να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη δύσκολη συνέχεια και τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.