Προσφυγικό Ελλάδα: «Μπουρλότο» στην κυβερνητική πρόσκληση για διάλογο με τους αιρετούς των νησιών στο ΒΑ Αιγαίο έβαλε ένα βίντεο που διέρρευσε αργά το βράδυ της Τετάρτης και έχει ως πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.
Προσφυγικό Ελλάδα: Στο βίντεο καταγράφεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει με κάποιον υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο – σύμφωνα με πληροφορίες τον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη- και να χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να αναφέρει «διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος (δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα) ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τί έγινε;». Σε άλλο σημείο παρομοιάζει τα ΜΑΤ με τον «στρατό του Ερντογάν», ενώ προς το τέλος σημειώνει «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τί θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κυβερνητικές πηγές, διέρρεαν ότι «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Είχε προηγηθεί δήλωση του περιφερειάρχη στην οποία δήλωσε ξεκάθαρα γιατί δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση για διάλογο στο Μαξίμου: «Δεν θα συμμετάσχω αύριο στην συνάντηση με τον Πρωθυπουργό καθότι περιμένω να δω την πλήρη αποχώρηση των ΜΑΤ αύριο και θα ζητήσω να αρθεί η επίταξη των περιοχών» δήλωσε ο Κώστας Μουτζούρης ο οποίος μιλώντας στο Kontra Channel πρόσθεσε: «Οι κάτοικοι ζητούν διάλογο από μηδενική βάση που θα έχει ως πρώτο στοιχείο την μαζική αποχώρηση μεταναστών από τα νησιά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου