ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: “Δεν δέχθηκα πρόταση από τον Παναθηναϊκό”

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στο Volleyplanet.gr για την απόφασή του να συνεχίσει στον Φοίνικα Σύρου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν δέχτηκε επισήμως πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Πρωτοψάλτης: “Δεν δέχθηκα πρόταση από τον Παναθηναϊκό” | panathinaikos24.gr

-Πολλοί πίστεψαν ότι η επιστροφή της Ναταλίας (σ.σ Μεταξά) στον Παναθηναϊκό, ήταν προεόρτιο για τη δική σου επιστροφή. Έτσι το είχες φανταστεί;

«Το ιδανικό θα ήταν για εμένα με την Ναταλία αλλά οι καταστάσεις δεν μας το επέτρεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχομαι καθημερινά. Απλά σε αυτό το σημείο που μου δίνεται η ευκαιρία και θέλω να τους απαντήσω πως δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση απο τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως το μόνο που άκουγα από κύκλους του Παναθηναϊκού είναι το ποσό ψηλές είναι οι απαιτήσεις μου γεγονός που γνωρίζουν μόνο οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Γνωρίζω την οικονομική κατάσταση της χώρας και έχω προσαρμόσει τις απαιτήσεις μου σ’ αυτήν».

-Είχε γραφτεί ότι πριν αλλάξει η διοίκηση στον Παναθηναϊκό, είχες συμφωνήσει με τον κ. Γιαννακόπουλο. Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;

«Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον κ. Γιαννακόπουλο όλη αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, είναι λυπηρό που αποχώρησε ο κ. Γιαννακόπουλος από την στιγμή που έχει αποδεδειγμένα προσφέρει τόσα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του διαχρονικά στον Παναθηναϊκό».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close