ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βράχος» για πολλά χρόνια

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήρθε πέρσι στον Παναθηναϊκό και αμέσως έκανε τη διαφορά. Αυτή τη διαφορά θα κάνει έως το 2023 τουλάχιστον.

«Βράχος» για πολλά χρόνια

Ο Γιώργος Δώνης έβαζε το χέρι του στη φωτιά για την αξία του. Όχι τυχαία, τον χρησιμοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό σε ντέρμπι στο ΟΑΚΑ παρά το γεγονός πως δεν ήταν έτοιμος. Αλλά ήθελε τον… βράχο του σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Και ο Μπαρτ Σένκεφελντ τον είχε δικαιώσει με το καλημέρα.

Ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι πράσινοι σε εκείνο το ντέρμπι. Και με την πάροδο των μηνών, ο Ολλανδός γινόταν ολοένα και καλύτερος. Συμπαρασύροντας και τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος δίπλα στον Σένκεφελντ έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή είδηση της ανανέωσης του Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό είναι ίσως η καλύτερη κίνηση των πράσινων το φετινό καλοκαίρι. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά είναι η αλήθεια. Μια καλή ομάδα ξεκινάει από μια καλή άμυνα. Και ο Παναθηναϊκός διατηρώντας τον… βράχο του, μπορεί να χτίσει μια καλή άμυνα και κατ’ επέκταση μια καλή ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολλανδός μετατρέπεται σε έναν από τους ηγέτες όχι μόνο της αμυντικής γραμμής, αλλά ολόκληρης της ομάδας. Στα αποδυτήρια, στο γήπεδο, παντού. Η προσωπικότητά του, ο τσαμπουκάς του και πάνω απ’ όλα η ποιότητά του, είναι στοιχεία απαραίτητα για το σύνολο και την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.