ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μοναδικό κέρδος από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ

Το μοναδικό θετικό σημάδι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ήταν η απόδοση του Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Το μοναδικό κέρδος από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ

Το μοναδικό θετικό σημάδι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ήταν η απόδοση του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε το ντεμπούτο του και μάλιστα ως βασικός με τον Παναθηναϊκό. Η εμφάνισή του ήταν θετικότατη και ο ποδοσφαιριστής έδειξε καλά στοιχεία, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτό που θέλει να παίξει.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός είχε αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του, έδειξε να διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση με σωστές επαφές και αντίληψη στο παιχνίδι του. Επίσης, στο αμυντικό κομμάτι ήταν σωστός, αφού ήταν λίγες οι φορές που η ΑΕΛ έβγαινε μπροστά από την πλευρά του. Τα υπόλοιπα, στη συνέχεια…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.