ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε από τη Σιντ Τρούιτεν ο Βαγιαννίδης

Στη Σιντ Τρούιτεν, τελικά, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ανακοινώθηκε από τη Σιντ Τρούιτεν ο Βαγιαννίδης

Στη Σιντ Τρούιτεν, τελικά, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός μπακ, που δε συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, παραχωρήθηκε από την Ιντερ δανεικός για ένα χρόνο στη βελγική ομάδα.

Η ανακοίνωση

Ο νεαρός δεξιός μπακ προέρχεται από την Ίντερ με τη μορφή δανεισμούΟ Γιώργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στις U17, U18 & U19 της χώρας του. Ο Έλληνας παίκτης πήρε μια “γεύση” από το υψηλότερο επίπεδο και αμέσως εντυπωσίασε με το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού με ένα γκολ και μια ασίστ.

Καλώς ήρθες Γιώργο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ