ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Το… μάτι του Μπολόνι και η αισιοδοξία για το τριφύλλι

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αποδείξει πολλάκις ότι έχει ποδοσφαιρικό... μάτι, πράγμα που κάνει άπαντες να αισιοδοξούν ότι μπορεί να αναδείξει τα πράσινα ταλέντα.

Παναθηναϊκός: Το... μάτι του Μπολόνι και η αισιοδοξία για το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός χθες ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ντάνι Πογιάτος και πλέον είναι θέμα χρόνου να προσληφθεί ο αντικαταστάτης του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του τριφυλλιού θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ένας προπονητής με βαρύ βιογραφικό και με περγαμηνές που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Ένας άνθρωπος που έχει νιώσει στο… πετσί του τη σκληρή ελληνική πραγματικότητα και μάλιστα έχει ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία, όντας προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πέραν αυτού, ο Λάζλο Μπόλονι έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει μια τεράστια καριέρα. Ένας από αυτούς και με διαφορά ο σημαντικότερος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν ο άνθρωπος που είδε τον CR7 και εισηγήθηκε να ανέβει στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας το 2002.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό ήταν η μεγαλύτερη του επιτυχία αλλά όχι και η μοναδική. Υπήρχαν περιπτώσεις όπως ο Ούγκο Βιάνα, ο Πετρ Τσεχ, ο Αντέρς Ίζακσον, ο Κιμ Κάλστρομ, ο Ντεφούρ και ο Μποκανί.. Ο λόγος για παίκτες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στη βίβλο του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που κάνει είναι και οι παίκτες που ανέδειξε στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη και φυσικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αυτό κάνει άπαντες να ελπίζουν ότι θα καταφέρει να αναδείξει και ποδοσφαιριστές στο τριφύλλι. Και ο Παναθηναϊκός η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ υλικό και υλικό σχετικά έτοιμο με παραστάσεις και εμπειρίες σε πολύ μικρή ηλικία.

Φυσικά οι πράσινοι έχουν στην φαρέτρα τους και ακατέργαστα διαμάντια, όπως ο Αλεξανδρόπουλος και όχι μόνο.Ο Μπόλονι έρχεται στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες συστάσεις, έρχεται με το κλίμα να είναι θετικό προς το μέρος του και πλέον αυτό που μένει είναι να αποδείξει και ο ίδιος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο… ειδικό βάρος του πράσινου πάγκου, αλλά και να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.