Οπως διαρρέουν από τον Παναθηναϊκό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, ενώ ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις στον Μπόλονι, κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να του δείξει τις… ευαισθησίες του.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα έκανε… μπάχαλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, βρίζοντας τον Μπόλονι, κι ενώ… διαπιστευμένοι οπαδοί της ομάδας έβριζαν χυδαία τον Διούδη, ο ίδιος σήμερα, δίχως να έχει την άδεια της ΠΑΕ, κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να του πει ότι δεν άκουσε, δεν… είδε και πως αν είχε ακούσει ύβρεις για τη μητέρα του θα το έπαιρνε πάνω του!

Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία! Ο ίδιος άνθρωπος που έβριζε, κάλεσε τηλεφωνικά ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού! Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή για τη συμπεριφορά του. Οπως τονίζουν από την ΠΑΕ, που είναι έξαλλοι με τον Καρυπίδη, η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος.

Xαρακτηριστκά στο τριφύλλι έλεγαν ότι «ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια.

Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων -;- της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις… ευαισθησίες του.

Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS