ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τον Καρυπίδη μετά και τη νέα απαράδεκτη ενέργειά του!

Οπως διαρρέουν από τον Παναθηναϊκό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, ενώ ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις στον Μπόλονι, κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να του δείξει τις... ευαισθησίες του.

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τον Καρυπίδη μετά και τη νέα απαράδεκτη ενέργειά του!

Οπως διαρρέουν από τον Παναθηναϊκό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, ενώ ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις στον Μπόλονι, κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να του δείξει τις… ευαισθησίες του.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα έκανε… μπάχαλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, βρίζοντας τον Μπόλονι, κι ενώ… διαπιστευμένοι οπαδοί της ομάδας έβριζαν χυδαία τον Διούδη, ο ίδιος σήμερα, δίχως να έχει την άδεια της ΠΑΕ, κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να του πει ότι δεν άκουσε, δεν… είδε και πως αν είχε ακούσει ύβρεις για τη μητέρα του θα το έπαιρνε πάνω του!

Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία! Ο ίδιος άνθρωπος που έβριζε, κάλεσε τηλεφωνικά ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού! Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή για τη συμπεριφορά του. Οπως τονίζουν από την ΠΑΕ, που είναι έξαλλοι με τον Καρυπίδη, η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Xαρακτηριστκά στο τριφύλλι έλεγαν ότι «ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια.

Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων -;- της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις… ευαισθησίες του.

Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...