Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε την εικόνα που είχε σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ, επεσήμανε που πρέπει να δουλέψουν οι παίκτες του ώστε να αποδίδουν πιο αποτελεσματικά μέσα στα ματς, και επεσήμανε πως το πρόβλημα που δημιούργησε ο κορωνοϊός στην ομάδα, ήταν η αιτία για να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα στη φυσική κατάσταση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Λάζλο Μπόλονι:

«Πάντα ζητάω απ’ τους παίκτες μου να σέβονται κάποιους κανόνες κατά τη διάρκεια της αμυντικής μας λειτουργίας. Ώστε να δώσουμε το χρόνο στους επιθετικούς να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα».

Για το καλό πρώτο ημίωρο: «Σε αυτά τα 30 λεπτά δεν βάλαμε γκολ. Φτάσαμε κοντά, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, ίσως ήταν λιγάκι… ντροπαλός ο Αλεξανδρόπουλος για να πάρει την πρωτοβουλία. Ίσως κακοτυχία στην τελική πάσα, αλλά ήμασταν καλά. Βεβαίως για να είμαι κι εγώ πιο ήρεμος, θα πρέπει να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα».

Για τη νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο: «Πιστεύω πως το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει την εμφάνισή του. Γιατί ο Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή έχει χάσει λιγάκι την αναπνοή του. Το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να κρατήσει καλή πάσα, καλή μεταβίβαση. Το να ηρεμήσουμε τον αγώνα με τεχνική, δεν το καταφέραμε. Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε πως ο αντίπαλος έχει καλή δομή. Το 1-0 του δίνει τη δυνατότητα να πάρει ρίσκα κι αυτό κάπου γίνεται ενοχλητικό για μας».

Για τον εκνευρισμό του μετά το 1-0: «Ακριβώς μετά το γκολ που όπως είδαμε ήταν οφσάιντ, μπήκε στο μυαλό μου μια φιλοσοφία με την οποία δε συμφωνώ. Είδαμε τη δύναμη γρήγορης επίθεσης του αντιπάλου, ήθελα καλή κάλυψη. Ζήτησα να είμαστε μέχρι το τέλος ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Απεχθάνομαι να παίρνω ρίσκα, οφσάιντ των 20 εκατοστών. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Για τους παίκτες που… βγήκαν απ’ τη ναφθαλίνη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, οι παίκτες που είπατε πως βγήκαν απ’ τη… ναφθαλίνη, βήμα-βήμα τους γνώρισα, είδα την ποιότητα που έχουν. Μάλιστα με τον Καμπετσή είδα πως κάπως επαναστατούσε ενάντια στην απόφαση του προπονητή. Με τον οποίο μπορώ να συμφωνήσω, επειδή το περίμενε. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα μεγάλο ρόστερ. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν τους κοιτάμε και δεν τους ελέγχουμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί κι αυτό δημιουργεί προβλήματα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS