ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι βαθμολογικής σημασίας με τον Άρη για τα «φίνα» κορίτσια

Ντέρμπι στη Volley League γυναικών στην πρεμιέρα του 2ου γύρου, όπου ο Παναθηναϊκός εντός έδρας κοντράρεται με τον Άρη (20/02, 17:00). Το τρίποντο της νίκης θέλουν οι «πράσινες» ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία και να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις του ομίλου τους.

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι βαθμολογικής σημασίας με τον Άρη για τα «φίνα» κορίτσια

Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στη Volley League Γυναικών, με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής διεξάγονται όλες σήμερα, Σάββατο (20/02).

Ωστόσο η αναμέτρηση που ξεχωρίζει, είναι στον Α’ όμιλο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, τον Άρη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες με 3-1 σετ απέναντι στις Αμαζόνες και το Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Αποστόλης Οικονόμου, θέλει να δει από τις παίκτριες του υψηλή απόδοση, ώστε το «τριφύλλι» να πάρει τη νίκη που θα το βοηθήσει να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου.

Volley League Γυναικών – Α’ όμιλος – 8η αγωνιστική Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Άρης Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Σπίγγου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κλειστό Μαρκόπουλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Ηλυσιακός Α.Ο. Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Χίλιου.

Κλειστό Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Ο. Λαμίας 2013 Διαιτητές: Οικονόμου Β., Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δρόσος, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Γεωργοπούλου.

Ρεπό ο Α.Ο.Ν. Αμαζόνες.

Volley League Γυναικών – Β’ όμιλος – 8η αγωνιστική

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ε.Α.Κ. Μίκρας 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φ. Πορφύρας Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μούζουλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επότπες: Κοτσικάρη, Φλώρου, Γραμματεία: Σιδηρά.

Σχ. Νέας Φιλαδέλφειας, 18.45: Α.Ε.Κ. – Α.Π.Σ. Αίας Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Καλούδας, Γραμματεία: Καστάνη.

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Σ.Π. Θέτις Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Καραγιαννάκης, Γραμματεία: Λυκούδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.