ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ωρα… Χεζόνια με στόχο τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, NS1) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τον Μάριο Χεζόνια να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα.

Ωρα... Χεζόνια με στόχο τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, NS1) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τον Μάριο Χεζόνια να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα.

Ο Κροάτης φόργουορντ είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με το τριφύλλι. Απέναντι στην πρώην ομάδα του, θα κάνει το ντεμπούτο του στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό, φυσικά, να ψάχνει αντίδραση και να θέλει μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Καταλανούς.

Η ομάδα του Οντετ Κάτας, μετά την προσπάθεια, αλλά και την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου και ύστερα από τη μεγάλη αποχή λόγω κορωνοϊού, βρίσκεται στο 9-15 και θέλει απόψε να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και να πάρει το αποτέλεσμα. Τα προβλήματα, βέβαια, δε λείπουν. Οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου είναι εκτός, λόγω τραυματισμού. Εκτός πλάνων είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με 25 πόντους κι 8 τρίποντα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...