ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ευκαιρία για ΑΕΛ, «καυτά» Over στην Ευρώπη – Παρολί στο 12,20!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Ευκαιρία για ΑΕΛ, «καυτά» Over στην Ευρώπη - Παρολί στο 12,20!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου, ως συνήθως είναι «καυτό»! Τα ματς έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι εδώ θα δείτε γιατί ξεχωρίζει στο online στοίχημα η bet365!

Στην Ελλάδα, αρχίζουν τα πλέι-άουτ και θα ασχοληθούμε με έναν αγώνα. Από εκεί και πέρα, παίζουμε «μπάλα» σε Γερμανία και Πορτογαλία. Μας ενδιαφέρει φυσικά και το μπάσκετ, με το Άρης – ΠΑΟΚ να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε όλα!

Η ευκαιρία της ΑΕΛ

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Super League Interwetten. Ξεκινούν τα πλέι-άουτ και ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΛ. Το ματς είναι πάρα πολύ κρίσιμο, κυρίως για τους φιλοξενούμενους.

Ο Απόλλων μπορεί να αισθάνεται πιο άνετος από τη σημερινή του αντίπαλο στα πλέι-άουτ. Είναι στο +9 από τα μπαράζ παραμονής, χάρη στην καλή πορεία που πραγματοποιήσει στην κανονική περίοδο. Ήταν πολύ σημαντική και η νίκη του επί του Παναιτωλικού στο φινάλε, με 1-0. Ωστόσο, ο Παράσχος αποχώρησε από τον πάγκο και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα. Ο Μάκης Χάβος τον αντικατέστησε, αλλά το κλίμα στον Απόλλωνα δεν μοιάζει το καλύτερο δυνατό, πριν το ξεκίνημα των πλέι-άουτ.

Η ΑΕΛ με τη σειρά της, είναι η ομάδα που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Είναι τελευταία, με 16 πόντους και χρειάζεται υπερβάσεις για να σωθεί. Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ. Οι Θεσσαλοί έχουν πολλά θέματα φέτος, αλλά δεν θα τα παρατήσουν. Ξέρουν ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπούνε με το δεξί στα πλέι-άουτ και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν απόψε.

Πιστεύουμε η ΑΕΛ μπορεί να εκμεταλλευτεί το… μπέρδεμα που έχει προκύψει στον Απόλλωνα, με τους γηπεδούχους να έχουν αποσυντονιστεί λίγο, λόγω των γεγονότων με τον Παράσχο. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν έστω τον πόντο, πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.75.

Ματσάρα στην Μπουντεσλίγκα

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα, που βρίσκεται πλέον στην 26η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου. Εδώ θα πάμε με τα γκολ.

Η Άιντραχτ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα, και παλεύει για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Είναι στην τετράδα και δίνει μεγάλο αγώνα για να διατηρηθεί εκεί. Έδειξε ότι δεν αστειεύεται την περασμένη αγωνιστική. Τότε, στάθηκε όρθια στην έδρα της Λειψίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε και πήρε τον πόντο (1-1). Η Άιντραχτ στηρίζεται κυρίως στην επίθεση, με Αντρέ Σίλβα και Γιόβιτς να πρωταγωνιστούν. Στην άμυνα, επιτρέπει αρκετές φάσεις στους αντιπάλους της.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται από τη νίκη επί της Κολωνίας, με 2-1. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ουνιόν, πήρε ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο. Γενικά οι «πρωτευουσιάνοι» τα πάνε περίφημα φέτος. Έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή και τα δίνουν όλα για το όνειρο της Ευρώπης! Γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν μεγάλα αποτελέσματα, προς αυτήν την κατεύθυνση. Μακριά από το γήπεδό τους, δεν φοβούνται και βρίσκουν πολύ συχνά δίχτυα.

Γενικά, περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς, αφού και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρίποντο και μόνο. Η Ουνιόν δεν έχει να χάσει κάτι, ξέρει ότι θέλει νίκες για να χτυπήσει Ευρώπη. Η Άιντραχτ είναι πολύ καλή επιθετικά, και το Over 2.5 στο 1.85 είναι ικανοποιητικό.

Γκολ και στην Πορτογαλία

Στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας, η Πόρτο δοκιμάζεται στην έδρα της Πορτιμονένσε. Το παιχνίδι έχει φαβορί, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή. Και εδώ, μας αρέσουν τα γκολ!

Η Πορτιμονένσε φιγουράρει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και πρέπει να μαζέψει κι άλλους πόντους για να… ηρεμήσει. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 από τη Σάντα Κλάρα. Πριν από αυτό το ματς, είχε βρει ρυθμό και είχε πάρει καλά αποτελέσματα. Δεν έχει να χάσει κάτι απόψε, είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια πιο επιθετική τακτική, αφού μάλλον θα χρειαστεί γκολ για θετικό αποτέλεσμα.

Η Πόρτο από την άλλη, είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Φυσικά, αυτό οφείλεται στη μεγάλη πρόκριση επί της Γιουβέντους, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, η ομάδα του Κονσεϊσάο θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, η Πόρτο είναι αήττητη εδώ και 17 αγώνες αλλά παραμένει πολύ μακριά από την κορυφή. Η δεύτερη θέση όμως, είναι στόχος και οι «Δράκοι» κυνηγούν παντού νίκες. Κέρδισαν την Πάσος Φερέιρα την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Η άμυνα τους έχει πληγώσει φέτος στο πρωτάθλημα.

«Ανοιχτό» παιχνίδι βλέπουμε και εδώ. Η Πορτιμονένσε δεν έχει άγχος και μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις. Η Πόρτο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα, αλλά επιθετικά βρίσκει πολλές λύσεις. Αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Χαμηλό σκορ στο ντέρμπι

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το ελληνικό πρωτάθλημα. Σήμερα λοιπόν, έχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το ματς, δεν περιμένουμε θέαμα, αλλά σκοπιμότητα.

Ο Άρης έχει φτιάξει την ψυχολογία του και τη… βαθμολογική του θέση το τελευταίο διάστημα. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν δύο σημαντικές νίκες, έφυγαν από τον πάτο της κατάταξης και οδεύουν προς την παραμονή στην κατηγορία. Τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν με «όπλο» την άμυνα. Πιο πρόσφατη νίκη του Άρη, ήταν αυτή επί του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο», με 56-74! Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο η ομάδα του Καμπερίδη, για να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα και μαθηματικά την παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, έχει αλλάξει πάρα πολύ με τον κόουτς Λυκογιάννη στον πάγκο. Οι «ασπρόμαυροι» παλεύουν όλα τα παιχνίδια και έχουν ανέβει στη βαθμολογία. Προέρχονται από ένα φοβερό ματς με την ΑΕΚ. Έχασαν στην παράταση, με 85-87, χάρη σε buzzer beater του Λάνγκφορντ. Πλήρωσαν κυρίως την κακή άμυνα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν και ισοφάρισε η ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ είναι φανερά βελτιωμένος, παίζει «σκληρή» άμυνα και θα τα δώσει όλα και σήμερα. Σημαντική πάντως, η απουσία του Τσαλμπούρη.

Δύσκολο να προβλέψει κανείς τον νικητή του ντέρμπι, για αυτό και θα ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Οι ομάδες αναμένεται να στηριχθούν στις άμυνές τους, αφού αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα. Προβλέπουμε «σκληρό» ματς, πάμε με το Under 150.5 σε απόδοση 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE