ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στου Ρέντη (ΕΡΤ3, LIVE: Panathinaikos24.gr, 20:00) και στόχο έχει να πάρει τη νίκη.

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Τρίτη 6 Απριλίου στις 8μ.μ. (ΕΡΤ3) στο κλειστό του Ρέντη με στόχο τη νίκη ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης. Οι «πράσινοι» έμειναν πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague ωστόσο πάντα οι αγώνες με τον Ολυμπιακό έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου στο www.pao1908.com «Πάντοτε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναίκός στοχεύει στη νίκη.

Αν και δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα, πρέπει οπωσδήποτε να διασφαλίσουμε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την Τρίτη θέση. Εμείς πάμε δυνατά όπως σε κάθε παιχνίδι και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.