ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι πρώτοι «πράσινοι» σε Παραολυμπιακούς αγώνες!

Ανακοινώθηκε χτες η επίσημη συμμετοχή των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνη στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο.

Οι πρώτοι «πράσινοι» σε Παραολυμπιακούς αγώνες!

Σπουδαία επιτυχία για τον Παναθηναϊκό καθώς θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο αθλητές στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Ντούνης θα συμμετέχει στην σπάθη Α και ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη Β.

Σε δήλωση του ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης είπε«Η πρόκριση αυτή ήρθε για τους δύο αθλητές μου, μετά από μια μαραθώνια προσπάθεια αγώνων 3 ετών, κατακτώντας χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα και σημαντικές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριες μου, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα και πάλεψαν για την πρόκρισή τους απέναντι σε χώρες με τεράστια δύναμη και παράδοση και σε αντίξοες συνθήκες!

Η Εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο θα συμμετάσχει για 5η φορά στην μεγαλύτερη διοργάνωση !! Με την στήριξη και την Αγάπη σας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο ΤΟΚΥΟ τον Αύγουστο!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και βοηθούν αυτή την ομάδα να συμμετέχει στις μεγάλες διοργανώσεις και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...