ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ: Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού (vid)

Έχουν ανάψει τα αίματα στη Μεσόγειο.

Σοκ: Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού (vid)

Η ακταιωρός της Τουρκίας άνοιξε πυρ με σκοπό να αναγκάσει το μικρό σκάφος της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας της Κύπρου να αποχωρήσει από το σημείο, περίπου οκτώ ναυτικά μίλια στα ανοιχτά του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας στην Πάφο.

Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, λίγες μέρες πριν από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, το σκάφος του λιμενικού με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου και τριμελές πλήρωμα, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, βρισκόταν σε περιπολία 11 ναυτικά μίλια ανοικτά της Τηλλυρίας.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τουρκική ακταιωρός εμφανίστηκε στην περιοχή με επιθετικές προθέσεις και άρχισε να καταδιώκει το μικρό σκάφος του λιμενικού της Κύπρου, κάνοντας μάλιστα και χρήση πυρών για εκφοβισμό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.