ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Η Τριάδα του Σαββάτου «αγγίζει» απόδοση… 8.00!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Η Τριάδα του Σαββάτου «αγγίζει» απόδοση… 8.00!

Το κουπόνι του Σαββάτου (17/07) έχει πολλά ματσάκια με τα πρωταθλήματα να… παίρνουν μπρος! Το Betarades.gr βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Όλα αυτά σε μια περίοδο που το στοίχημα στην Ελλάδα αλλάζει, με νέες στοιχηματικές να παίρνουν άδεια. Μία από αυτές είναι και η betsson που ήρθε στη χώρα μας!

Σε Νορβηγία, Σουηδία και Αργεντινή θα εστιάσουμε στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Έχουμε βγάλει μια δυνατή τριάδα, στηρίζοντας τους φιλοξενούμενους και τα γκολ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις!

Μένει στην κορυφή

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Νορβηγία, και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί, η Σάντνες υποδέχεται την πρωτοπόρο ΧαμΚαμ.

Η Σάντνες είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 11 αγωνιστικές, και αυτό δείχνει πολλά. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η εικόνα της δεν είναι τόσο κακή, όσο δείχνει η κατάταξή της. Παρόλα αυτά, είναι εμφανές το πρόβλημα αναποτελεσματικότητας που έχει και στην άμυνα και στην επίθεση. Δέχεται εύκολα γκολ, ενώ δεν μπορεί η ίδια να σκοράρει με άνεση παρά τις φάσεις που δημιουργεί. Και αυτό πλέον δεν είναι σύμπτωση. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Ρανχάιμ, που έριξε κι άλλο την ψυχολογία της.

Η ΧαμΚαμ με τη σειρά της, έρχεται από απρόσμενη ήττα με 1-2 από την Ασάνε. Κακό αποτέλεσμα αυτό για την πρωτοπόρο, και μάλιστα στο «σπίτι» της. Ωστόσο, παραμένει στην πρώτη θέση της κατάταξης, στο +2 από τη δεύτερη θέση και θέλει να μείνει στην κορυφή. Έχει δείξει ότι μπορεί να αντιδράσει στις δυσκολίες που προκύπτουν και θα επιχειρήσει να επιστρέψει από σήμερα στις επιτυχίες. Το καλό είναι ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός έδρας δεν τρομάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και θα προσπαθήσει να διατηρήσει ή να αυξήσει την απόσταση από τους ανταγωνιστές της.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ΧαμΚαμ υπερέχει και θεωρούμε ότι θα δείξει ξανά το καλό της πρόσωπο. Τα προβλήματα της Σάντνες δύσκολο να λυθούν σε αυτό το τόσο απαιτητικό ματς. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.30!

Ωραίο ματς στη Σουηδία

Συνεχίζουμε με Σουηδία, και εδώ με τη δεύτερη κατηγορία. Στις 16:00, η Λαντσκρόνα φιλοξενεί την Τρέλεμποργκ. Σε αυτό το ματς πάμε με τα γκολ!

Η Λαντσκρόνα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή. Αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, καθώς είναι στην κορυφή! Μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες με τελευταίο το άνετο 3-0 επί της Βάσαλουντ. Γενικά, σκοράρει με άνεση στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ είναι πολύ δυνατή και εντός έδρας. Έχει απόσταση δύο πόντων από τη δεύτερη θέση και μπορεί να χαρακτηριστεί η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν θα αγωνιστεί ο φορ Όλσον σήμερα, αλλά η Λαντσκρόνα έχει δείξει ότι βρίσκει λύσεις από… παντού!

Στην αντίπερα όχθη, η Τρέλεμποργκ έκανε και αυτή πολύ καλές εμφανίσεις πριν τη διακοπή. Είχε επίσης τρεις συνεχόμενες νίκες, που την ανέβασαν στους 19 πόντους. Δηλαδή, είναι μόλις στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, η Τρέλεμποργκ δεν εντυπωσίασε. Όμως, ήταν αποτελεσματική και επικράτησε με 2-1 της Σούντσβαλ. Ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο απόψε, αλλά θα πάει να κάνει το παιχνίδι της και ό,τι γίνει! Άλλωστε, είναι ομάδα που δεν κλείνεται πίσω, αλλά παίζει για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Ελαφρύ φαβορί η Λαντσκρόνα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις ικανότητες της Τρέλεμποργκ. Για αυτό, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν. Έχει αξία το Goal / Goal σε απόδοση 1.83!

Με τους φιλοξενούμενους στην Αργεντινή

Μεταφερόμαστε στην Αργεντινή, όπου ξεκινάει το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Είναι η πρώτη αγωνιστική λοιπόν, και μεταξύ άλλων η Νιούελς Ολντ Μπόις παίζει εντός έδρας με την Ταγιέρες.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις ούτε που θέλει να θυμάται το πρόσφατο Κόπα ντε λα Λίγκα. Εκεί τερμάτισε στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου, με τραγικές εμφανίσεις. Κατάφερε να μαζέψει μόλις 11 πόντους σε 13 αγώνες και μοιραία ο προπονητής απομακρύνθηκε. Τώρα, ο Γκαμπόα κάθεται στον πάγκο της, αλλά είναι αμφίβολο ότι πρόλαβε να αλλάξει πράγματα. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα, δεν εντυπωσίασε και έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Έδειξε πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα στο Κόπα ντε λα Λίγκα, που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Έκανε και κάποιες μεταγραφές, όμως τόσο οι νέοι παίκτες, όσο και ο προπονητής, χρειάζονται χρόνο.

Στον ίδιο όμιλο με τη Νιούελς ήταν και η Ταγιέρες, στο Κόπα ντε λα Λίγκα. Ωστόσο, κατέγραψε αντίστροφη πορεία. Η Ταγιέρες ήταν πολύ σοβαρή και κατάφερε να βγει τέταρτη στο γκρουπ. Έτσι, πέρασε στα προημιτελικά όπου κυνήγησε την έκπληξη απέναντι στην Κολόν Σάντα Φε. Δεν την πέτυχε, όμως ακόμα και εκεί αποκλείστηκε στα πέναλτι! Έχει τον ίδιο προπονητή, είναι «σκληρή» ομάδα, και αυτό φαίνεται εκτός έδρας, όπου παίζει καλύτερα. Να σημειωθεί, ότι παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήταν τόσο κακή η Νιούελς στο Κόπα ντε λα Λίγκα, που… δεν γίνεται να μην την κοντράρουμε. Ειδικά, όταν συναντά μια ομάδα που ανταποκρίνεται εξαιρετικά στα εκτός και προέρχεται από δυνατές εμφανίσεις. Πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.90 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...