ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα μέτρα μετά την έκρηξη κρουσμάτων: Οι 5 περιοχές που πάνε για lockdown

Ποιες περιοχές κινδυνεύουν.

Νέα μέτρα μετά την έκρηξη κρουσμάτων: Οι 5 περιοχές που πάνε για lockdown

Πάνω από 4000 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Τρίτης. Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να καλπάζει στην Ελλάδα με την τουριστική περίοδο να έχει ανοίξει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση. Η διασπορά είναι μεγάλη με 258 ασθενείς να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ το τελευταίο 24ωρο έγιναν 218 εισαγωγές στα νοσοκομεία όλη της χώρας.

Αναλυτικά εδώ

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...