ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός Πρίφτη με Ισπανό δημοσιογράφο

Εκνευρισμό προκάλεσε στον Δημήτρη Πρίφτη, η ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου για τις 13 συνεχόμενες νίκες που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός Πρίφτη με Ισπανό δημοσιογράφο

Μετά το τέλος της αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και την βαριά ήττα των «πρασίνων», ο Δημήτρης Πρίφτης παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί βρισκόταν ένας Ισπανός δημοσιογράφος, ο οποίος θέλει να προκαλέσει εκνευρισμό στον προπονητή του Παναθηναϊκού, κάνοντας μια ερώτηση για τις συνεχόμενες νίκες που έχει η Ρεάλ στα ματς με το «τριφύλλι».

Η ερώτηση δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Πρίφτη, ωστόσο παρά το φανερό εκνευρισμό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε πως βρίσκεται στον «πράσινο» πάγκο μικρό χρονικό διάστημα και πως αρκετά εκ των αθλητών που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ, δεν συμμετείχαν σ’ αυτό το αρνητικό σερί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η απάντηση του Πρίφτη:

«Φίλε μου, είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Αυτό που μου λες το ακούω για πρώτη φορά. Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας εδώ είναι νέο. Αν ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι σε αυτά τα 13 ματς, τότε το επιχείρημά σου ίσως είχε βάση. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα. Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, δεν ήξερα καν γι’ αυτό το σερί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.