ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρίτη δόση εμβολίου για όλους: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τους ενήλικες

Την ανάγκη εμβολιασμού με τρίτη δόση όλων των πλήρως εμβολιασμένων που έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από την ημερομηνία του εμβολιασμού τους για τον κορωνοϊό υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Τρίτη δόση εμβολίου για όλους: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τους ενήλικες

Την ανάγκη εμβολιασμού με τρίτη δόση όλων των πλήρως εμβολιασμένων που έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από την ημερομηνία του εμβολιασμού τους για τον κορωνοϊό υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού την Παρασκευή.

«Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας κινδυνεύουν πολύ περισσότερο. Είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό να ενισχυθεί η προσπάθεια του εμβολιασμού αλλά να δοθεί και ένα σαφές μήνυμα στους συμπολίτες μας που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και έχει περάσει το εξάμηνο ότι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν για την τρίτη δόση διότι τους θωρακίζει», ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε: «Προς τούτο μάλιστα από την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τους ενηλίκους από 18 και πάνω που έχουν συμπληρώσει το εξάμηνο να μπορούν να πάνε να κάνουν την τρίτη δόση».

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν περισσότερο είναι αυτοί που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχει περάσει εξάμηνο. Άρα πάρα πολύ μεγάλης σημασίας είναι να προστρέξουμε να κάνουμε την τρίτη δόση όσοι έχουμε συμπληρώσει τους έξι μήνες», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στη βασική σκέψη της κυβέρνησης – όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες – είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε σε πιο έντονα περιοριστικά μέτρα όπως αυτά τα οποία ζήσαμε πριν την ύπαρξη του εμβολίου», συμπλήρωσε.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...