ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στο «τριφύλλι» ο Φωκιανός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή ΑμεΑ Λευτέρη Φωκιανού, στα αγωνίσματα του Παρακανόε και του Παραμπάντμιντον.

Παναθηναϊκός: Στο «τριφύλλι» ο Φωκιανός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον έμπειρο αθλητή Λευτέρη Φωκιανό. Ο «πράσινος» πλέον αθλητής προέρχεται από τον Τριπτόλεμο και έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες.

Στο Παρακανόε είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση ενώ αγωνίζεται και στην ιστιοπλοΐα με αρτιμελείς συναθλητές και αντιπάλους. Επιπλέον θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και στο αγώνισμα του Παραμπάντμιντον προκειμένου να ανέβει ακόμα ψηλότερα».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Φωκιανός τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, ήδη με έχει αγκαλιάσει με πολύ αγάπη και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου σε μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου στον χώρο του παραολυμπιακού αθλητισμού».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...