ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με μισή ομάδα, αλλά και με πλάνο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Την Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Euroleague (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr).

Με μισή ομάδα, αλλά και με πλάνο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Σε ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων από κάθε άποψη, το οποίο έχει αναβληθεί δύο φορές, μία λόγω κορωνοϊού και ακόμα μία λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα τον Γενάρη, οι «πράσινοι» καλούνται να δώσουν συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και να κλείσουν την μακροχρόνια αυτή εκκρεμότητα με νίκη, που θα είναι η τρίτη συνεχόμενη για πρώτη φορά στη σεζόν.

Το έργο των «πρασίνων» δε θα είναι εύκολο, αφού πέρα από το εμπόδιο της λιθουανικής ομάδας, θα πρέπει να βρούνε τις λύσεις και στις πολλές απουσίες που υπάρχουν.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Οκάρο Ουάιτ και Στέφαν Γιόβιτς δεν υπολογίζονται από την Δημήτρη Πρίφτη, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς δεν έχει ούτε ο Νίκος Χουγκάζ, αφού δεν ήταν δηλωμένος στο ρόστερ όταν αρχικά είχε οριστεί το παιχνίδι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που μέχρι και χθες δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ μένει να φανεί τι ακριβώς θα συμβεί και με τον Γιώργο Παπαγιάννη που αγωνίστηκε χθες με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία.

Το πιθανότερο ωστόσο είναι πως οι δύο παίκτες ακόμα και να δηλωθούν στην αποστολή δε θα συμμετάσχουν, κάτι που αν ισχύσει και στην πράξη τότε σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με μόλις 8 παίκτες διαθέσιμους!

Οι Κάρλος Περούγκα, Αμίτ Μπάλακ, και Λούκα Καρντούμ θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, το τζάμπολ της οποίας έχει οριστεί για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime, αλλά και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.