ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άδωνις Γεωργιάδης: «Άρχες του 2023 ξεκινούν τα έργα του γηπέδου στο Βοτανικό»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ τόνισε ότι δούλεψαν σκληροί αρκετοί γι΄ αυτό το πρότζεκτ ενώ σημείωσε ότι από την αρχή του 2023 θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Άρχες του 2023 ξεκινούν τα έργα του γηπέδου στο Βοτανικό»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Η σημερινή μέρα είναι σημαντική  για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και γενικότερα για την Ελλάδα. Θα δημιουργηθεί στην Αθήνα  ένα καινούριο γήπεδο στο Βοτανικό και ένα μεγάλο πάρκο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ήταν ένα στοίχημα η χθεσινή ψηφοφορία στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Τα κέρδη θα είναι τεράστια και για την ελληνική οικονομία. Tέλος του χρόνου, θα μπει ο εργοδότης και αρχές του 2023 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου, με την ολοκλήρωση τους να υπολογίζεται σε κάτι περισσότερο από 30 μήνες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους της ιστορικής νέας σελίδας του Παναθηναϊκού, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ιωάννη Μαλακατέ, το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννη Αλαφούζο καθώς φυσικά και τον πρωθυπουργό της  χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δουλέψαμε πολύ τα τελευταία χρόνια, προκειμένου το πρότζεκτ αυτό να πάρει σάρκα και οστά. Είμαι Παναθηναϊκός και μάλιστα φανατικός, και σήμερα έχω ένα λόγο παραπάνω να είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος. Από την αρχή ήθελα να γίνει η διπλή ανάπλαση για τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η ευκαιρία και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Υπήρξαν πολλοί που δεν πίστευαν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και των πλάνων, ότι  θα γίνει πραγματικότητα, αλλά φροντίσαμε να τους διαψεύσουμε, με την υλοποίησή του σχεδίου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...