ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε στο Ρέντη»

Ο Μπράνκο Γκάιτς μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον 5ο τελικό στο Ρέντη.

Γκάιτς: «Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε στο Ρέντη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

«Αποδείξαμε καλά ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το κάνουμε και στο επόμενο ματς. Είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους μας. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να το κάνουμε. Ότι κάνουμε στις προπονήσεις πρέπει να το δείξουμε την Πέμπτη στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και να κοιτάξουμε το παιχνίδι πόντο με τον πόντο.

Πιστεύω στην ομάδα θα δώσουμε ότι έχουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη που είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.