ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το θέμα του Γκατσίνοβιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο τον σχεδιασμό

Γιατί ο Σέρβος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό όλο το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού

Το θέμα του Γκατσίνοβιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο τον σχεδιασμό | panathinaikos24.gr

Ξεκινάει από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του όσους περισσότερους παίκτες του βασικού του κορμού μπορεί. Και ορθώς ξεκινάει από τον Σέρβο, όπως και από τον Χουάνκαρ που είναι στο ίδιο επίπεδο προτεραιότητας.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids)
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids) 4.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκατσίνοβιτς μπορεί να μη γεμίζει το μάτι σε πολύ κόσμο, αλλά η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι πολύτιμη. Και όσο περνούσε ο καιρός και προσαρμοζόταν όλο και περισσότερο, τόσο πιο πολύ το βλέπαμε. Κυρίως, όμως, το έβλεπε ο προπονητής του και οι συμπαίκτες του. Ο Σέρβος είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά πάνω απ’ όλα είναι υπέροχος συμπαίκτης.

Και φυσικά είναι παίκτης προπονητή. Πέντε θα του πει ο Γιοβάνοβιτς, δέκα θα κάνει ο Γκατσίνοβιτς. Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός φέτος έχει περισσότερο χρήμα διαθέσιμο, ξεκίνησε και τις διαπραγματεύσεις με τη Χοφενχάιμ.

Είναι καθοριστικό το ζήτημα του Γκατσίνοβιτς για όλο τον σχεδιασμό. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και τον κλείσει, αυτομάτως θα έχει στο ρόστερ του τα 2/3 της βασικής μεσαίας του γραμμής. Και τον Γκατσίνοβιτς και τον Ρούμπεν. Και θα μένει να δει τι θα γίνει με τον Βιγιαφάνιες, χωρίς να έχει άγχος. Συν ότι υπάρχουν οι Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος, θα έχει τον χρόνο ακόμα και αν χάσει τον «Βίγια» να αναζητήσει έναν χαφ που θα θέλει χωρίς πίεση.

Αντίθετα, σε περίπτωση που δεν… κάτσει ούτε του Γκατσίνοβιτς, ούτε του Βιγιαφάνιες, τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Γιατί ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα αναζητεί δύο χαφ, αλλά η αναζήτηση θα γίνεται για βασικούς. Για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Και δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο από άποψη χρόνου, από τη στιγμή που υπάρχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν προς τα πού οδεύουν οι υποθέσεις τόσο του Γκατσίνοβιτς, όσο και του Βιγιαφάνιες. Ήδη έχει μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, ήδη ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει και το Plan B.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close