ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το θέμα του Γκατσίνοβιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο τον σχεδιασμό

Γιατί ο Σέρβος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό όλο το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού

Το θέμα του Γκατσίνοβιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο τον σχεδιασμό

Ξεκινάει από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του όσους περισσότερους παίκτες του βασικού του κορμού μπορεί. Και ορθώς ξεκινάει από τον Σέρβο, όπως και από τον Χουάνκαρ που είναι στο ίδιο επίπεδο προτεραιότητας.

Ο Γκατσίνοβιτς μπορεί να μη γεμίζει το μάτι σε πολύ κόσμο, αλλά η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι πολύτιμη. Και όσο περνούσε ο καιρός και προσαρμοζόταν όλο και περισσότερο, τόσο πιο πολύ το βλέπαμε. Κυρίως, όμως, το έβλεπε ο προπονητής του και οι συμπαίκτες του. Ο Σέρβος είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά πάνω απ’ όλα είναι υπέροχος συμπαίκτης.

Και φυσικά είναι παίκτης προπονητή. Πέντε θα του πει ο Γιοβάνοβιτς, δέκα θα κάνει ο Γκατσίνοβιτς. Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός φέτος έχει περισσότερο χρήμα διαθέσιμο, ξεκίνησε και τις διαπραγματεύσεις με τη Χοφενχάιμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι καθοριστικό το ζήτημα του Γκατσίνοβιτς για όλο τον σχεδιασμό. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και τον κλείσει, αυτομάτως θα έχει στο ρόστερ του τα 2/3 της βασικής μεσαίας του γραμμής. Και τον Γκατσίνοβιτς και τον Ρούμπεν. Και θα μένει να δει τι θα γίνει με τον Βιγιαφάνιες, χωρίς να έχει άγχος. Συν ότι υπάρχουν οι Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος, θα έχει τον χρόνο ακόμα και αν χάσει τον «Βίγια» να αναζητήσει έναν χαφ που θα θέλει χωρίς πίεση.

Αντίθετα, σε περίπτωση που δεν… κάτσει ούτε του Γκατσίνοβιτς, ούτε του Βιγιαφάνιες, τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Γιατί ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα αναζητεί δύο χαφ, αλλά η αναζήτηση θα γίνεται για βασικούς. Για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Και δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο από άποψη χρόνου, από τη στιγμή που υπάρχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν προς τα πού οδεύουν οι υποθέσεις τόσο του Γκατσίνοβιτς, όσο και του Βιγιαφάνιες. Ήδη έχει μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, ήδη ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει και το Plan B.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.